På skolen | Oslofjord Folkehøgskole

På skolen

Det skjer noe på skolen hver kveld, også lørdager. Både lærer og stipendiater arrangerer aktivitene. Vi er opptatt av at du som elev skal være med å forme DITT skoleår, og være aktiv i det sosiale livet på skolen.

Vi har to rom med storskjerm og sofaer, slik at elevene kan se filmer og serier eller spille tv-spill. I elevkjelleren kan du spille biljard og bordtennis, og det er stadig noen som spiller brettspill og arrangerer quizkvelder.

Eller hva med å arrangere kafèkveld i vår kule kaffebar eller sette i gang turneringer i gymsalen?

Elevkvelder

Noen kvelder er det noe ekstra for alle, hvor stipendiater og elever sammen lager mye morsomt. Bad taste-party, rollebryllup, nyttårsball, bursdagfest og Mesternes Mester er noen eksempler på tradisjoner hos oss. Det er også rom for at elevene kan arrangere temakvelder i ukedagene.

Korridorkonkurranser er også artige innslag på fritiden. Ekstra morsomt er det å se hvor mye jobb som legges ned i de elevkveldene hvor linjene konkurrerer om å lage den beste!

Kreativitet

Vi har fasiliteter som legger til rette for at du kan bruke kreativiteten din. Du kan lage ting, enten det er å tegne, strikke, sy deg noe på en symaskin, lage noe av leire, eller lage god mat sammen på et elevkjøkken. Vårt nye musikkstudio er åpent også på kveldstid, og her er det mye aktivitet.

Søk

Skriv noe for å se resultater