I Oslo | Oslofjord Folkehøgskole

I Oslo

Vi bruker tigerstaden mye, men også utenfor undervisningen er det et hav av tilbud innenfor kulturliv og andre opplevelser. Bli med å oppdage hovedstaden – både sammen med oss og på egenhånd!

Det er ikke den ting du ikke kan finne på i Oslo! Her finner du mange ulike tilbud og aktiviteter, men noe av det beste er kanskje å bare gå rundt og kikke på livet i de mange ulike delene av byen.

Kulturliv

Vi drar sammen til både Operaen, Kunstnernes Hus og til Holmenkollen. I tillegg har du et helt skoleår på deg til å benytte deg av Oslos rike kulturliv. Musikk, arkitektur, kunst og teater – for å nevne noe.

Mangfold

Alle verdens nasjoner er representert i Oslo, som gjør byen multikulturell. Her finner du tusenvis av spennende restauranter, mathaller og matvogner. Oslo består av mange ulike bydeler; hver med sitt særpreg. Du finner steder hvor du både kan kjenne på storbypuls og hvilepuls.

Muligheter

I Oslo finner du utdanningsinstitusjoner innenfor alle yrker, og det er mange jobbmuligheter her. Vi er også en folkehøgskole som ligger nært maktens sentrum i Norge. Det er et rikt organisasjonsliv i Oslo, og det er lett å finne noe DU kan engasjere deg i her, både innenfor politikk og andre interesser. Mange elever velger oss nettopp på grunn av dette.

Søk

Skriv noe for å se resultater