Musikkproduksjon Oslo | Oslofjord Folkehøgskole

Musikkproduksjon Oslo

Har du en drøm om å være musikkprodusent, artist eller musiker? Hos oss tar du steget videre. Lag låter og beats. Få pianotimer med erfarne lærere. Lær om software, oppbygging av låter, grooves, harmonier, teknikker og metoder for å få et optimalt resultat. Få kunnskap om innspilling, miksing og mastring. Vi gleder oss til du skal lansere din neste låt på Spotify!

Konserter og samspill

På Musikkproduksjon handler det om å lage musikk, å finne de beste løsningene, den optimale grooven og de feteste akkordene. Det handler om å kunne legge et perfekt vokalspor på en fersk og nyprodusert beat, en fin akkord-rekke eller et gitarriff. Det handler om at du virkelig får kjenne på det å utvikle og produsere musikk slik du ønsker. Du får også være med å arrangere konserter og sette lyd og lys på scenen.

Skolen har et flott studio som du kan boltre deg i så mye du ønsker. Vi har også en kjellerscene der du får prøvd ut musikken live.

Undervisningen

En dag på Musikkproduksjon består av mange kreative timer i studio for å produsere låter og beats. Av og til øver du også til en av skolens huskonserter, jobber med låtskriving og arrangering av låter eller rett og slett tar turen til Oslo for å besøke musikkbutikker og andre spennende steder. Lærerne finner du gjerne i klasserommet eller i studio med en god, varm kaffekopp i samtale med musikkelever om beats, et spørsmål om en mikrofon eller om sangteknikk.

Ett av mange høydepunkt er linjereisen! Vi reiser sammen til New York på våren.

TVNorges musikkonkurranse “All Together Now” ble vunnet av musikklæreren Niklas Arnesen i 2019.

Studietur til New York City!

På våren reiser vi på studietur til New York City! USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur.

Søk

Skriv noe for å se resultater