Lærere | Oslofjord Folkehøgskole

Lærere

Niklas har de siste årene vært aktiv i studio med produsering og vokalarrangering. Han har en bachelor i musikk med fordypning i vokal, og har mange års erfaring som frilanssanger og musiker. Ruben har tjue års erfaring som lydtekniker, arrangør og korleder. Han er utdannet med fordypning i musikkproduksjon og har jobbet for musikkforlagene i Oslo. Ruben har piano og cello som sine hovedinstrument, og jobber også som webdesigner.

NiklasArnesen
Lærer – Musikkproduksjon
RubenEiksund
Lærer – Musikkproduksjon

Bli litt ekstra kjent med oss

Niklas

Niklas er skolens proffe vokalist! Om ikke Niklas er å finne på skolen, jobber han nok som profesjonell vokalist et eller annet sted i landet. Han er kjapp i replikken og arrangerer gjerne bingo-night for elevene. Disse er alltid populære.

Niklas kommer lett i kontakt med elevene og sitter gjerne oppe litt ekstra sent for en god prat på kvelden. Han er glad i å trene og løpe, og er en mester på kakebaking!

Ruben

Ruben har sans for detaljer og kan mye forskjellig. Han er en feinschmecker og elsker god mat og går ikke av veien for å lager litt gourmetmat med elevene. Ruben er raus og flink med ord og skriver av og til noen betraktninger om livet. Han er glad i Jaguaren sin og liker litt spesielle, gjerne engelske biler.

Han serverer mer enn gjerne en knusktørre vits, og du hører han alltid plystre eller nynne når han går rundt på skolen.

Søk

Skriv noe for å se resultater