Studietur til Kambodsja og Thailand | Oslofjord Folkehøgskole

Studietur til Kambodsja og Thailand

Hva er forskjellene og likhetene mellom Norge og Kambodsja og Thailand? Etter noen måneder sammen på Oslofjord reiser vi fra vinter og kulde og setter kursen mot «Det fjerne østen». Reisen er lagt til uke 12 og 13.

Fra kalde vinter-Norge til sommervarme Østen.

Bangkok

Bangkok er en spennende hovedstad med flytende marked, gaterestauranter, og yrende backpackerliv. Gode muligheter for thai-massasje er det også der. Små tuk-tuker frakter oss dit vi vil, og du får muligheten til å få utviklet dine pruteskills i de forskjellige bodene. Smaksløkene kan virkelig få noe å bryne seg på hvis du prøver deg på «spicy local street food».

Sosialt arbeid

Vi besøker et dagsenter for trengende barn i Bangkok, og blir kjent med sosiale prosjekter for prostituerte. Etter noen opplevelsesrike dager i hovedstaden tar vi bussen et par timer og havner i Pattaya. Denne spennende byen har mye å by på og mange forbinder stedet med sosiale utfordringer.

Vi skal utforske Thailand på gateplan.

Disse gatene er vårt klasserom, og det vil dukke opp mange temaer og diskusjoner, og ikke minst får du jobbet med dine fordommer. Blant annet besøker vi barnehjem, og Sjømannskirken som har mange års erfaring med sosialt arbeid i Thailand.

Kambodsja

En stor del av turen reiser vi  til nabolandet, Kambodsja. Her står selvfølgelig det verdensberømte tempelet Angkor Wat på reiseplanen vår.

Under oppholdet lærer vi også mer om Kambodsjas tunge fortid. Underveis blir vi kjent med både kultur, mattradisjoner og utfordrer landets vakre natur. Det blir gode muligheter for snorkling og fantastiske matopplevelser!

 

Har du lyst til å dra til Thailand?

Send inn en enkel søknad og bli med på et år fullt av spennende og flotte opplevelser. Vi gir deg svar 1.februar.

Søk

Skriv noe for å se resultater