Vokal Oslo | Oslofjord Folkehøgskole

Vokal Oslo

Drømmer du om å gi ut en låt? Bli en bedre sanger og artist! Nå har du sjansen til å stå på scenen og spille inn i studio, utvikle deg sangteknisk og forme ditt eget sound. «All together Now»-vinner Niklas blir din proffe lærer.

I undervisningen jobber vi med sang på forskjellige måter for at du skal kunne utvikle deg til å bli en allsidig musiker. Det handler om sangteknikk, formidling og uttrykk både som leadvokalist, backingvokalist og i kor.

Du vil få sangtimer tilrettelagt ditt nivå med sangpedagog, som har bred erfaring fra mange ulike sjangere.

Konserter og samspill

Vi holder flere konserter i løpet av året på Oslofjord Folkehøgskole. I tillegg til å stå i spotlight på scenen, får du være med å sette tema for konsertene, lage settlister og sette opp lyd og lys. I undervisningen forbereder vi oss grundig på å stå på scenen, og ikke minst på å fremføre musikk for andre. Vi jobber også med ulike sjangere, og hvordan finne sin plass i samspill med andre utøvere.

Studio og innspilling

Å mestre et digitalt studio er blitt en nødvendighet for de fleste som driver med musikk. Vi bruker skolens nye studio aktivt både til låtskriving og sangundervisning. I tett samarbeid med linjen musikkproduksjon vil du få gjøre innspillinger, lære studioteknikk, produksjon, miksing og mastring.

Musikkteori

Du vil få undervisning i besifring, akkorder, arrangering og noter. Du får også hørelære-undervisning, noe som skjerper din evne til å lytte og forstå musikk.

Studietur til New York City!

På våren reiser vi på studietur til New York City! USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur.

Søk

Skriv noe for å se resultater