Beliggenhet | Oslofjord Folkehøgskole

Beliggenhet

Vi holder til på Stabekk i Bærum kommune, like vest for Oslos bygrense. Det er korte avstander til Oslo, sjøen og marka.

Oslofjord Folkehøgskole ligger bare en kort busstur unna Oslo, som vi bruker mye i undervisning og på fritiden.

I tillegg ligger skolen rett ved sjøen med tilgang til et flott strandområde med en liten brygge, bålplass, kanoer, kajakker og andre sjøaktiviteter. Det er flotte tur- og joggemuligheter på stier og veier langs sjøen både i retning Oslo og Sandvika, og over til Fornebulandet.

Ved siden av skolen ligger Bærum Baptistmenighet, og skolen benytter seg av kirkerommet ved forskjellige anledninger.

Adkomst

Det er mulig å gå til Oslo sentrum fra alle landets folkehøgskoler, men det er fra Oslofjord Folkehøgskole du bruker kortest tid!

Buss:

Buss 160 RYKKIN går til og fra Oslo hvert 15. minutt, og bruker under et kvarter til Oslo sentrum. Gå av på holdeplass Strand, gå tilbake under E-18 og ned til skolen i Michelets vei.

Tog og fly:

Fra Gardermoen går flytoget til Lysaker stasjon, hvor du bytter til lokaltog videre til Stabekk stasjon eller buss 160 til Strand, ca. 45 min reisetid totalt. Noen flytog stopper også på Stabekk stasjon. Det samme gjør lokaltog fra Oslo mot Asker hver halve time. Det er ca 10 minutter å gå til skolen derfra.

Bil:

Avkjøring vestfra er Høvik fra E-18 . Fra Oslo er det omkjøring, så kjør via avkjøringen Haslum. Parkeringsplasser bak skolebygget.

Søk

Skriv noe for å se resultater