Internat | Oslofjord Folkehøgskole

Internat

En viktig del av å være elev på folkehøgskole er å bo og spise der. For mange er det et stort steg å flytte hjemmefra. Hos oss bor du både trygt og godt!

Hos oss bor elevene hovedsaklig på dobbeltrom, og får servert 4 måltider hver dag.

Internatet og rommene

Skolen består av et hovedbygg i funkisstil. Dette er arkitekttegnet fra 1960-tallet, og skal symbolisere et skip. Her finner du vestibyle, elevkafe, spisesal, aula/gymsal, treningsrom, elevstue med kjøkken, vaskekjeller, musikkstudio, elevkjeller, klasserom og internatrom i tre etasjer.

I tillegg er det et eksternt bygg som inneholder internatrom, leiligheter, et lite kjøkken og en stor peisestue med utsikt mot sjøen.

Hos oss har alle rom egne bad!

I tillegg er det 90 cm brede senger, skap, hylle, pult og stol på rommet. Det er mulighet for å henge opp bilder og pynte så rommet blir hjemmekoselig.

Måltidene og maten

På Oslofjord folkehøgskole er vi opptatt av måltidsfellesskapet, og vi spiser alle måltidene sammen i spisesalen. Du får servert skikkelig gode måltider til frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag.

Kjøkkenet har lang erfaring og en stor meny som inneholder mat fra forskjellige verdenshjørner. Du har nok aldri blitt servert så mange ulike middagsmenyer hjemme!

Hver tirsdag har vi kjøttfri dag.

Middagene er varme og dekker den enkeltes behov, enten det er vegetarisk, kjøttretter eller fiskeretter. Til lunsj blir det oftest servert varme retter i tillegg til brødmat og salatbar. Allergier tas hensyn til og meddeles kjøkkenet ved oppstart.

Det settes frem frisk frukt hver dag!

I helgene får du ofte noe ekstra godt til mellommåltid og dessert. Du vil aldri gå sulten på Oslofjord!

Søk

Skriv noe for å se resultater