Reiseliv | Oslofjord Folkehøgskole

Reiseliv

Lær mer om andre land og kulturer. Planlegg 3 reiser til destinasjoner du antakelig ikke har vært på før! Opplev menneskemøter, kulturliv, dyreliv og safari i Sør-Afrika og Mosambik og dra på miljøvennlig Inter-Rail i Europa. I mai blir det backpacking i Norge!

En god reise krever gode forberedelser. Derfor lærer du mest mulig om kulturen og stedet vi skal besøke, om historie, språk, politikk, tradisjoner og om etiske perspektiver ved reising.

Praktisk skolehverdag

Lær mer om andre land og kulturer, om menneskerettigheter og bistand. Vi bruker Oslo til å skaffe oss kunnskap ved blant annet  å besøke virksomheter som Nobels fredssenter, Holocaustsenteret, Utøya bistandsorganisasjoner, reisebyråer, ambassader og asylmottak.

Vi inviterer også spennende gjester til klasserommet.

Tre reiser

På reisene våre besøker vi steder og mennesker som vanlige turister ikke møter. Det gir deg muligheten til å se verden med nye øyne, få en ny forståelse og kanskje et nytt syn på deg selv.

I Sør-Afrika reiser du til Cape Town, Robben Island og Johannesburg. I tillegg blir det dyreliv, safari i Krugerparken og bading på en snartur til Mosambik.

Rett etter høstens skolestart planlegger elevene selv et miljøvennlig og flyfritt reisemål! Tidligere har vi hatt opplevelsesrike togturer gjennom Europa!

Før skoleslutt i mai reiser du i en liten gruppe på backpacking på lavbudsjett i Norge.

Er du eventyrlysten og har lyst til å lære om reiseliv og andre kulturer? Da er denne linja noe for deg!

 

Studietur til Sør-Afrika!

I vårsemesteret reiser vi på studietur i fire uker til Sør-Afrika. Og på høsten er du selv med på å velge reisemål!

Søk

Skriv noe for å se resultater