Studietur til New York | Oslofjord Folkehøgskole

Studietur til New York

Studieturen går til New York City i ni dager våren 2025. USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur. Hele verden er samlet på en plass, og mulighetene er uendelig mange. New York kalles gjerne «The Big Apple» eller «byen som aldri sover» og byr på en overflod av attraksjoner, show og musikaler, liv og røre, god mat og uendelige shoppingmuligheter. Byen er heller ikke fri for det som er litt sært og annerledes, og en tur på subwayen er en opplevelse i seg selv.

I New York finner du garantert noe som gjør at besøket blir minneverdig. Byen er en smeltedigel av ulike kulturer, tradisjoner og nasjonaliteter, og møter deg med en helt spesiell atmosfære som bare finnes i New York. Den sydende, travle og unike stemningen setter spor i alle som besøker byen.

Vi skal på konserter og musikaler av høyeste kvalitet, og du kan la deg inspirere av noen av verdens fremste utøvere. I løpet av  oppholdet skal du lage musikkvideo til egenprodusert musikk!
Vi er sikre på at turen med Musikkproduksjon til New York vil gi deg utrolig mange opplevelser og uforglemmelige minner.

Dette skal vi

Manhattan, Broadway, musikal, jazzkonsert, Brooklyn Tabernacle Church, kino, Central Park, Empire State Building, Rockefeller Center, Greenwich Village, 5th Avenue, Times Square, Downtown, World Trade Center Memorial, Brooklyn Bridge, Staten Island Ferry, Chinatown, Queens.

Har du lyst til å dra til New York?

Send inn en enkel søknad og bli med på et år fullt av musikk og opplevelser. Vi gir deg svar 1.februar.

Søk

Skriv noe for å se resultater