Studietur til Thailand | Oslofjord Folkehøgskole

Studietur til Thailand

Hva er forskjellen og likhetene mellom Norge og Thailand? Etter noen måneder sammen på Oslofjord reiser vi fra vinter og kulde og setter kursen mot «Det fjerne østen». Reisen er lagt til våren 2024.

Fra kalde vinter-Norge til sommervarme Østen. Vi kommer først til Thailands hovedstad.

Bangkok

Bangkok er en spennende by med flytende marked, gaterestauranter og yrende backpackerliv. Små tuk-tuker frakter oss dit vi vil, og du får muligheten til å få utviklet dine pruteskills i de forskjellige bodene. Smaksløkene kan virkelig få noe å bryne seg på hvis du prøver deg på «spicy local street food».

Sosialt arbeid

Vi besøker et dagsenter for trengende barn i Bangkok. Etter noen opplevelsesrike dager i hovedstaden tar vi bussen et par timer og havner i Pattaya. Denne spennende byen har mye å by på og mange forbinder stedet med sosiale utfordringer.

Vi skal utforske Thailand på gateplan.

Disse gatene er vårt klasserom, og det vil dukke opp mange temaer og diskusjoner, og ikke minst får du jobbet med dine fordommer. Blant annet besøker vi Sjømannskirken som har mange års erfaring med sosialt arbeid i Thailand.

Strandliv og dykking

De siste dagene bruker vi lenger sør i landet i Krabi, der mulighetene til å dykke er godt tilrettelagt. I tillegg til antropologi og sosiale utfordringer på gateplan står blant annet kajakk, jungeltur, matlagingskurs og thaimassasje på timeplanen.

Har du lyst til å dra til Thailand?

Send inn en enkel søknad og bli med på et år fullt av spennende og flotte opplevelser. Vi gir deg svar 1.februar.

Søk

Skriv noe for å se resultater