Oslofjord Folkehøgskole ligger en måned foran | Oslofjord Folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor.

Nok et år ser Oslofjord Folkehøgskole positive utslag på statistikken over elevtall. Per 1. juni var det 20% flere opptatte elever til skoleplass for høsten sammenliknet med samme dato i fjor. 60 elever har bekreftet at de starter til høsten.

– Dette er tredje året på rad at vi ser en økning i elevtallet, og det er svært gledelig! Resultatet av hardt arbeid på mange ulike områder de siste årene viser seg å gi resultater, sier rektor Kristina Sletten Andersen.

Tar imot flere elever

Det er foreløpig 60 elever som starter til høsten, men ennå kommer det søknader, og fortsatt er det mulig å få plass på enkelte linjer.

– I fjor var det først i juli at vi passerte 60, så det er moro å ligge en måned foran i år. Men det er bare å søke! Vi har ledige plasser på flere av de 5 linjene våre, sier rektor.

Det er bare å søke! Vi har ledige plasser på flere av de 5 linjene våre.

Det er flest plasser på linjene Sosialt arbeid i OsloVokal og Musikkproduksjon. Det begynner å bli ganske fullt på Design klær Oslo og Reiseliv og global forståelse, men skolen tar imot et par elever til på disse linjene også.

I 2020 var det 47 opptatte elever på samme tid, mens i fjor var det 50. Erfaringsvis er det mange som søker i sommermånedene også, så det blir spennende å se det endelige tallet på elevene for skoleåret 2022/2023 i august.

Søk

Skriv noe for å se resultater