Søk halvårskurs nå! | Oslofjord Folkehøgskole

Søk halvårskurs nå!

Vi starter opp halvårskurs på alle linjene våre fra januar. Tips noen som synes studentlivet er ensomt, eller som synes det var kjedelig med et friår.

Send inn en enkel søknad her: Søknad Oslofjord Folkehøgskole

Ble studietilværelsen annerledes enn du hadde tenkt? Ble du mer alene som student enn du trodde, eller har du funnet ut at du valgte feil studie? Kanskje planla du et friår dette skoleåret, men ble det litt kjedelig? Eller fikk du ikke jobben du ønsket deg? Da er kanskje et halvt år på folkehøgskole noe for deg!

Vi tar imot elever på alle våre våre fem linjer fra januar. Da får du både mulgihet til å fordype deg i din hobby eller tema du er nysgjerrig på. I tillegg får du et veldig sosialt halvår, der vi finner på mye sammen i hverdagen. Her på Oslofjord Folkehøgskole skjer det noe hver kveld og hver helg!

Du får et veldig sosialt halvår!

Ikke minst får du med deg linjereisene i mars, der hver linje planlegger en reise. På grunn av smittesituasjonen i verden er det usikkert hvor reisene vil gå, men regner med vi får til å dra utenlands.

I begynnelsen av februar reiser hele gjengen til Hemsedal på en vintertur sammen!

Halvårselevene våre blir en del av linjene som startet opp høsten 2021. Vi legger til rette for en god og trygg start, så det skal være enkelt og hyggelig å komme inn i miljøet både på linja, internatet og miljøet ellers. Med rundt 60 elever er det et oversiktlig miljø, og stipenidatene våre er ekstra gode på å få folk til å føle seg sett og inkludert!

Her kan du lese mer om den enkelte  linje: Design klær og interiør  Sosialt arbeid i Oslo  Reiseliv og global forståelse  Vokal  Musikkproduksjon

Det er bare å glede seg til et trygt og sosialt halvår, og det er lett å søke: Send søknad

Her kan du lese mer om hvorfor du burde gå på halvårskurs: Begynn på folkehøgskole i januar

Søk

Skriv noe for å se resultater