Søk halvårskurs nå! | Oslofjord Folkehøgskole

Søk halvårskurs nå!

Vi starter opp halvårskurs på alle linjene våre i høst.  Tips noen som ikke er helt klare for studentlivet enda, ikke kom inn på drømmestudiet, venter på militærtjeneste eller bare vil lære noe faglig og kanskje seg selv bedre å kjenne.

Send inn en enkel søknad her:

Ble studietilværelsen annerledes enn du hadde tenkt? Ble du mer alene som student enn du trodde, eller har du funnet ut at du valgte feil studie? Kanskje planla du et arbeidsår dette skoleåret, men ble det litt kjedelig? Eller fikk du ikke jobben du ønsket deg? Da er kanskje et halvt år på folkehøgskole noe for deg!

Vi tar imot elever på alle våre våre fem linjer både i august og i januar. Da får du både mulighet til å fordype deg i din hobby eller tema du er nysgjerrig på. I tillegg får du et veldig sosialt halvår, der vi finner på mye sammen i hverdagen. Her på Oslofjord Folkehøgskole skjer det noe hver kveld og hver helg!

 

Du får et lærerikt og sosialt halvår!

Halvårselevene våre blir en del av linjene som starter opp høsten 2024. Vi legger til rette for en god og trygg start, så det skal være enkelt og hyggelig å komme inn i miljøet både på linja, internatet og miljøet ellers. Med rundt 60 elever er det et oversiktlig miljø, og stipendiatene våre er ekstra gode på å få folk til å føle seg sett og inkludert!

Her kan du lese mer om den enkelte  linje:

Prisen for halvårskurs er selvfølgelig mye lavere, men du kan fortsatt få støtte fra Lånekassen til oppholdet.

Venter du til januar ? Da er det andre spennende ting som skjer på skolen.

I begynnelsen av februar reiser hele gjengen til Hemsedal på en vintertur sammen!

Ikke minst kan du få du med deg linjereisene i mars, der hver linje planlegger en lang reise.  Kambodsja, Thailand, Japan, New York eller Sør-Afrika, frister det? Dette leser du mer om på hvert enkelt linjefag.

Det er bare å glede seg til et trygt og sosialt halvår, og det er lett å søke:

Søk

Skriv noe for å se resultater